Alles komt goed teksten

Alles komt goed, in voor- en tegenspoed.
Het leven zit niet altijd mee. Elk moment kan er iets met jou of een van je dierbaren gebeuren waardoor de wereld op zijn kop komt te staan. Wanneer dit op een negatieve manier gebeurt, kan iedereen wel een duwtje in de goede richting gebruiken. Wat is daarbij mooier dan iemand te verzekeren dat, wat er ook gebeurt, alles uiteindelijk wel weer goed zal komen? Hieronder lees je enkele mooie wensen en teksten die je kunnen inspireren voor een eigen boodschap.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten en kaartjes


Zinnen

Door hieronder op één van de blauwe teksten te klikken kan je een overzicht terugvinden met mooie wensen, zinnen en teksten.

Direct naar de ZINNEN op Greetz >>
  • Bijzondere sterkte teksten en kaarten te vinden om alles komt goed over te brengen
  • Cadeaus om sterkte te wensen
Bekijk ALLE teksten en kaartjes bij Greetz >>

Alles komt goed teksten en zinnen:

  • Bekende Engelse tekst
Alles komt goed
(Bron: Greetz.nl)

Een van de bekendste spreuken over de leus ‘alles komt goed’ vinden we in het Engels. “Everything will be alright in the end, if it’s not alright, it’s not the end.” Ook wanneer alles tegenzit, betekent dit alleen maar dat er betere dagen in het vooruitzicht liggen. Uiteindelijk zal toch wel alles goed komen.

  • Nederlandse teksten

Een mooie boodschap voor iemand die even in de put zit, luidt als volgt: “Piekeren is net als schommelen. Je bent wel bezig, maar je komt niet van je plaats.” Hiermee kun je iemand duidelijk maken dat inzitten over de situatie vaak geen oplossing is. Iemand gaat zich alleen maar slechter voelen en lost het probleem niet op. Probeer daarom iemand van te piekeren af te houden. Het is niet alleen vervelend, maar ook uiteindelijk zinloos wanneer alles op zijn plek valt.

Een andere inspirerende tekst is “als je er zelf in gelooft, komt alles goed”. Ook wanneer je dromen niet meteen uitkomen, betekent dit nog niet dat je moet opgeven. Een tegenslag laat je niet uit het veld slaan. Zolang je maar in jezelf en je dromen blijft geloven, zal alles goed komen.

Ook positief zijn “waarom je hoofd laten hangen, als je ook je schouders op kunt halen” en “alles komt goed, nu of later”.

Voorbeeldkaart:

Alles komt goed kaart
(Bron: Greetz.nl)

Meer teksten:

Heb je een vraag, wil je een zin toevoegen aan deze pagina? Reageer dan hieronder. Het delen van het artikel stellen wij erg op prijs.

Last updated: dinsdag 5 mei 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *