Steun teksten

Als mensen iets zwaars hebben meegemaakt in het leven, dan is dit over het algemeen natuurlijk zeer tragisch. Iets zwaars kan overigens relatief zwaar zijn, maar ook extreem zwaar. Iedereen ervaart het natuurlijk anders, en er zijn verschillende gradaties in leed. Maar toch is het altijd leuk als mensen aan je denken. Of het bijvoorbeeld bij een kleine operatie is, of wanneer een naaste van je is overleden. Het is belangrijk om altijd goede steun te krijgen. Een mens waardeert dit namelijk altijd en dat is een positief voordeel te noemen. Als je iemand kent die steun nodig heeft, is het dan ook aan te raden om hem of haar een leuke kaart te sturen met een sterkte wens erop. Op die manier kun je hem of haar helpen om door een moeilijke tijd heen te komen

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten en kaartjes


Zinnen

Door hieronder op één van de blauwe teksten te klikken kan je een overzicht terugvinden met mooie wensen, zinnen en teksten.

Direct naar de ZINNEN op Greetz >>
Bekijk ALLE teksten en kaartjes bij Greetz >>

Teksten bij steun

Wat voor tekst er past bij het geven steun is afhankelijk van een aantal zaken. Allereerst is dit afhankelijk van het soort steun. Als iemand bijvoorbeeld een naaste heeft die is overleden, past daar een gehele andere tekst bij dan bij iemand die bijvoorbeeld zijn baan is verloren. Beide hebben een nare periode, maar er past toch een andere toon bij. Bij iemand die een naaste heeft verloren kun je iets zeggen in de trant van: “Sterkte met dit verlies. Hopelijk kom je er snel bovenop”. Bij iemand die zijn werk heeft verloren, kun je iets zeggen in de trant van. “Kop op! Je vindt ongetwijfeld snel weer nieuw werk!”

Persoonlijk kaartje

Een kaartje is altijd een goed idee om te geven. De steun maak je op die manier namelijk zeer persoonlijk. Een ander voordeel is dat een kaartje helemaal niet duur hoeft te zijn. Veel andere cadeaus kosten doorgaans veel geld, maar bij een kaartje is dat niet het geval. Dat is natuurlijk een belangrijk voordeel te noemen, want op die manier zorg je ervoor dat je tegen een scherpe prijs iemand van steun voorziet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *