Abraham 50 jaar teksten

Voor velen is 50 jaar worden een echte mijlpaal. Dit is vaak de leeftijd dat mensen al veel hebben gedaan in het leven. Het is dus ook een goede leeftijd om de balans op te maken en na te gaan wat je nog allemaal wil doen in het leven. Wanneer iemand 50 jaar wordt, is het voor veel mensen zeer leuk als ze dan iets ontvangen. Bijvoorbeeld een leuk kaartje met een goede felicitatietekst erop. Op die manier kun je laten zien dat je echt aan degene denkt, en jezelf er bewust van bent dat degene 50 jaar is geworden. Dat is natuurlijk een groot voordeel te noemen. Daar kun je namelijk veel goede punten mee scoren bij degene en dat kan je in de toekomst ook nog eens helpen!

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten en kaartjes


Zinnen

Door hieronder op één van de blauwe teksten te klikken kan je een overzicht terugvinden met mooie wensen, zinnen en teksten.

Direct naar de ZINNEN op Greetz >>
Bekijk ALLE teksten en kaartjes bij Greetz >>

Tekst bij 50 jaar

Maar wat voor soort tekst zet je nou op een kaartje bij iemand die 50 jaar is geworden? Veel mensen vinden het lastig om een leuke tekst op een kaartje te zetten. Ze proberen soms bijvoorbeeld te origineel uit de hoek te komen. Maar vaak hoef je niet te origineel proberen te zijn, want dat ziet er vaak alleen maar geforceerd uit. Het is belangrijk dat je het enigszins luchtig kunt houden, want dat zorgt ervoor dat een tekst vaak wordt gewaardeerd. Je kunt bijvoorbeeld iets schrijven als: “Gefeliciteerd met je 50’ste verjaardag. Nog maar op de helft!” Of: “Gefeliciteerd met je verjaardag. Dat je nog vele vitale jaren tegemoet mag gaan!”. Dergelijke wensen worden doorgaans zeer gewaardeerd

Persoonlijkheid kaartje

Met een kaartje laat je duidelijk blijken dat je een goede persoonlijkheid hebt. Bij een kaartje kopen en er een leuke tekst opzetten, weet degene die het kaartje ontvangt namelijk dat er veel aandacht aan besteed is. En dat is natuurlijk een groot voordeel te noemen, want iedereen vindt het leuk als er aan hem of haar gedacht wordt. Als je liefde geeft in het leven, kun je ook veel liefde terugverwachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *