Sterkte operatie teksten

Een operatie ondergaan is iets wat veel mensen vroeg of laat kan overkomen. Meestal is het zo dat naarmate je ouder wordt er altijd dingen met je lichaam kunnen gebeuren. Maar ook jonge mensen kunnen natuurlijk een operatie moeten ondergaan. Hoe het ook zij; het is altijd van belang om mensen een hart onder de riem te steken als ze een operatie moeten ondergaan. Dit is namelijk vaak een zeer spannend moment voor de meeste mensen. Een goede manier om dit te doen, is door een kaartje sturen met een goede tekst erop. Op die tekst kun je hem of haar dan sterkte wensen op een goede manier. Zo kun je laten zien dat je aan een ander denkt en dat is natuurlijk een groot voordeel te noemen.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten en kaartjes


Zinnen

Door hieronder op één van de blauwe teksten te klikken kan je een overzicht terugvinden met mooie wensen, zinnen en teksten.

Direct naar de ZINNEN op Greetz >>
Bekijk ALLE teksten en kaartjes bij Greetz >>

Teksten op een kaartje om sterkte te wensen bij een operatie

Bij een operatie weten veel mensen niet wat voor soort tekst je op het kaartje moet zetten. Dit is natuurlijk ook van een aantal zaken afhankelijk. Allereerst de ernst van de operatie. Als je bijvoorbeeld iemand een kaartje stuurt die een onschuldige knie-operatie ondergaat, dan kun je er iets opzetten als: “Sterkte. Je komt er snel weer bovenop.

En je kunt dan weer heerlijk sporten zonder pijn! Succes met de operatie!”. Maar als het een zeer ernstige operatie is, dan past daar natuurlijk wel een andere stijl bij. Dan kan het bijvoorbeeld verstandiger zijn om het heel sereen te houden. Een tekst als: “Sterkte! Hopelijk komt het goed. We duimen voor je”. Op die manier laat je weten dat je aan de andere denkt en doe je nog geen hoopvolle uitspraken.

Kaartje bij een operatie

Door een kaartje te geven bij een operatie, geef je blijk van het feit dat je veel aan die ander denkt en om bijvoorbeeld beterschap te wensen. Dat is natuurlijk een groot voordeel te noemen, want iedereen wil graag dat er aan hem of haar gedacht wordt. Door ook nog eens een persoonlijke sterkte tekst op het kaartje te zetten, geef je het kaartje nog meer waarde. Dat is natuurlijk een stuk beter dan een standaard kaart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *