Sarah 50 jaar teksten

Sarah 50 jaar teksten, zinnen, spreuken en gedichten.
Eén van de mijlpalen in een mensenleven is wanneer iemand 50 wordt. Niet iedereen is daar even gelukkig mee want het is een leeftijd die voor velen confronterend is. En ook al ben je dan maar één dagje ouder dan toen je 49 was, het getal 50 hakt er bij veel mensen in.
Wil je graag iemand feliciteren bij zijn of haar vijftigste verjaardag en weet je niet goed hoe? Dan zullen onderstaande zinnetjes je zeker een eind op weg helpen om een passende tekst bij de mooie verjaardagskaart die je kocht of het berichtje dat je wilt sturen. Bekijk hieronder de Sarah 50 jaar teksten.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten en kaartjes


Zinnen

Door hieronder op één van de blauwe teksten te klikken kan je een overzicht terugvinden met mooie wensen, zinnen en teksten.

Direct naar de ZINNEN op Greetz >>
  • Een mooi kaartje maken bij Greetz voor de jarige
  • Een mooi cadeau voor haar kopen bij Greetz
Bekijk ALLE teksten en kaartjes bij Greetz >>

Sarah 50 jaar teksten

Sarah 50 jaar teksten
(Bron: Greetz.nl)
  • Gefeliciteerd! Je bent nu oud genoeg om beter te weten, maar nog jong genoeg om het toch te doen!
  • Wanneer je vrienden je beginnen te vleien hoe jong je er uitziet, is het een teken dat je 50 geworden bent.
  • Leeftijd is een kwestie van geest boven materie. Als je het niet erg vindt, maakt het niet uit dus vier je vijftigste verjaardag alsof je 18 werd!
  • Op je vijftigste heb je al zoveel mensen hebt ontmoet dat elke nieuwe persoon die je ziet je aan iemand anders herinnert.

Meer 50 jaar Sarah wensen / spreuken

Sarah 50 jaar kaart
(Bron: Greetz.nl)
  • Tegen de leeftijd van 50 krijg je veel gezond verstand en dat kun je best gebruiken omdat je gehoor en gezichtsvermogen niet meer echt meewerken.
  • Van harte gefeliciteerd! De wereld is een betere plek geworden de afgelopen 50 jaar, dus ik wens je er nog eens vijftig bovenop!
  • Moge de volgende halve eeuw van je leven net zo geweldig zijn als de eerste helft! Geniet van je verjaardag met volle teugen!
  • Je eerste 50 jaar op aarde zijn behoorlijk ongelofelijk geweest, dus ik kan niet wachten om te zien wat je in de komende 50 jaar gaat doen.
50 jaar wensen
(Bron: Greetz.nl)
Gefeliciteerd 50 jaar
(Bron: Greetz.nl)

Heb je zelf een mooie tekst gevonden of bedacht die je wilt delen met anderen? Reageer dan hieronder. Vond je het een nuttig artikel? Delen stellen we erg op prijs.

Meer teksten:

Veel plezier met het uitzoeken van een mooie tekst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *