Sarah 50 jaar teksten

Sarah 50 jaar teksten, zinnen, spreuken en gedichten.
Eén van de mijlpalen in een mensenleven is wanneer iemand 50 wordt. Niet iedereen is daar even gelukkig mee want het is een leeftijd die voor velen confronterend is. En ook al ben je dan maar één dagje ouder dan toen je 49 was, het getal 50 hakt er bij veel mensen in.
Wil je graag iemand feliciteren bij zijn of haar vijftigste verjaardag en weet je niet goed hoe? Dan zullen onderstaande zinnetjes je zeker een eind op weg helpen om een passende tekst bij de mooie verjaardagskaart die je kocht of het berichtje dat je wilt sturen.

– Gefeliciteerd! Je bent nu oud genoeg om beter te weten, maar nog jong genoeg om het toch te doen!
– Wanneer je vrienden je beginnen te vleien hoe jong je er uitziet, is het een teken dat je 50 geworden bent.
– Leeftijd is een kwestie van geest boven materie. Als je het niet erg vindt, maakt het niet uit dus vier je vijftigste verjaardag alsof je 18 werd!
– Als je vijftig wordt is het eerder je arts die je waarschuwt om alles langzamer te doen dan de politie.
– Op je vijftigste heb je al zoveel mensen hebt ontmoet dat elke nieuwe persoon die je ziet je aan iemand anders herinnert.
– Tegen de leeftijd van 50 krijg je veel gezond verstand en dat kun je best gebruiken omdat je gehoor en gezichtsvermogen niet meer echt meewerken.
– Van harte gefeliciteerd! De wereld is een betere plek geworden de afgelopen 50 jaar, dus ik wens je er nog eens vijftig bovenop!
– Moge de volgende halve eeuw van je leven net zo geweldig zijn als de eerste helft! Geniet van je verjaardag met volle teugen!
– Je eerste 50 jaar op aarde zijn behoorlijk ongelofelijk geweest, dus ik kan niet wachten om te zien wat je in de komende 50 jaar gaat doen.

Geen reacties

Plaats een reactie