Over je ex teksten

Op zoek naar teksten die over je ex gaan?
Heartbreak is een emotie die wereldwijd voor iedereen het zelfde aanvoelt. Iedereen heeft een andere achtergrond, een andere etniciteit, een ander geloof maar op het gebied van de liefde zijn wij allemaal één. Vooral op het gebied van liefdesverdriet. Herinner jij je eerste ‘heartbreak’ nog? Als je even terugdenkt naar je jeugd? Wie is de eerste persoon die jouw hart gebroken heeft? En als je nu eens heel eerlijk moet toegeven, is het er nadat je ouder bent geworden er veel makkelijker op geworden? Bekijk hieronder over je ex teksten.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten en kaartjes


Zinnen

Door hieronder op één van de blauwe teksten te klikken kan je een overzicht terugvinden met mooie wensen, zinnen en teksten.

Direct naar de ZINNEN op Greetz >>
  • Teksten en kaartjes bij Greetz
  • Cadeaus bij Greetz
Bekijk ALLE teksten en kaartjes bij Greetz >>

Over je ex teksten

Over je ex teksten
(Bron: Greetz.nl)

Waarschijnlijk niet. Liefdesverdriet is nooit leuk en daarom is het ook belangrijk dat we onze vrienden en familie steunen wanneer zij door een relatiebreuk gaan. Teksten over je ex zijn genoeg te vinden online, maar zo origineel als hieronder bestaan ze nog niet!

  1. Is het niet ironisch dat je vriend nooit het vuilnis buiten wilde zetten maar nu er toch voor heeft gekozen zich zelf uit het huis te plaatsen?
  2. Liefdesverdriet is nooit leuk, maar het is wel een emotie waar je ontzettend veel uit gaat leren en wat je veel sterker zal maken. Alles in het leven gebeurd met een reden en dat jij nu niet meer samen bent met je vriend/vriendin zal je veel levenslessen brengen. Voel de pijn maar weet dat het niet voor eeuwig zal zijn. Jouw soulmate loopt nog rond op deze aardbol en nu heb je de kans om hem/haar tegen te komen.
  3. ‘Out with the old, in with the new’. Treur niet te lang over je ex, je verdiend veel beter.
  4. Hierbij stuur ik je veel kusjes en knuffels, want daar heb je helemaal geen partner voor nodig. Een goede vriend, vriendin kan je deze ook geven. Je bent niet alleen. Laten we samen snel een kop koffie drinken en hier eens goed over praten.
  5. Ik zal er altijd voor je zijn, ook in tijden vol hartenpijn. Heel veel liefs en warme knuffels
  6. Zullen we samen huilen? Ik neem een doos bonbons mee.

Meer teksten:

Heb je een vraag, wil je een opmerking plaatsen of een tekst toevoegen? Reageer dan hieronder. Correcties? Stuur ons een e-mail naar info@zinnen.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *