Felicitatiezinnen 25 jaar

25 jaar is een mijlpaal die meest groots wordt gevierd. Is het gebruikelijk om aangepaste verjaardagswensen te gebruiken of kun je de normale felicitatiezinnen gebruiken? Op deze pagina zie je de mooiste felicitatiezinnen 25 jaar en lees je tips over hoe je op een goede manier iemand kan feliciteren. Zowel als het om een collega gaat maar ook als het vrienden of familie is.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten en kaartjes


Zinnen

Door hieronder op één van de blauwe teksten te klikken kan je een overzicht terugvinden met mooie wensen, zinnen en teksten.

Direct naar de ZINNEN op Greetz >>
 • 21 jaar zinnen en teksten
 • Voorbeelden op Greetz
 • Verjaardagswensen 21 jaar met mooie zinnen
 • Top 10 zinnen!
Bekijk ALLE teksten en kaartjes bij Greetz >>

25 jaar zinnen

Je kunt verschillende 25 jaar zinnen bekijken en gebruiken. Schrijf je een verjaardagskaartje dan gebruik je daarin een felicitatiewens. Je wenst iemand een fijne verjaardag toe samen met veel goede gezondheid voor het komende jaar. Er is een ruime keuze uit 25 jaar zinnen die je kunt gebruiken. Wil je bijvoorbeeld humor zinnen of juist een gedicht of spreuk gebruiken? De voorbeelden zijn er in vrijwel elke vorm.

Zinnen 25 jaar verjaardag

Het vieren van de verjaardag van iemand die 25 jaar is geworden vraagt natuurlijk om een mooie verjaardagskaart. Deze zijn online eenvoudig te bestellen en kun je voorzien van een eigen tekst en/of foto. De zinnen die je in een kaartje kunt schrijven voor de 25e verjaardag bevatten vaak een standaard boodschap met de woorden ‘gefeliciteerd’ en ‘fijne dag’. Je kunt dit dan ook combineren met één van de 25 jaar verjaardag zinnen die je wilt gebruiken.

25 jaar zinnen verjaardag

Gefeliciteerd met je 25e verjaardag tekst

Het is altijd aan te raden om de voorbeelden aan te passen. Zo voorkom je dat de jarige een kaartje kan ontvangen met exact dezelfde tekst. Dat zou natuurlijk zonde zijn. De gefeliciteerd met je 25e verjaardag tekst is eenvoudig aan te passen. Denk aan een hobby of iets wat precies bij de jarige past. Verwerk dit in de tekst en het is al uniek geworden.

Zinnen 25 jaar:

 • Het vieren van de verjaardag is een bijzonder moment. Niet iedereen staat bij deze dag stil.
  Wij gelukkig wel. Daarom komen wij vanavond bij jullie langs voor een gebakje met een drankje.
 • Lang zal ze leven, lang zal ze leven
  Dit zongen wij altijd op haar verjaardag.
  Dit jaar zingen wij lang zullen jullie leven!
  Jullie gezin is dit jaar groter geworden en dat vieren wij op deze dag extra goed. Van harte gefeliciteerd meid!

25e verjaardag zinnen en teksten:

Ik hoop dat je 25ste verjaardag net zo speciaal en bijzonder wordt als je zelf bent! De allerbeste wensen voor het komende levensjaar!

 • ‘s Avonds een vent, ‘s Ochtends een vent.
  Je mag dan wel 25 jaar zijn geworden vandaag,
  Na het stappen merken we dat je ‘leeftijd’ al begint te werken.
  Gefeliciteerd man. Vanavond drinken we er niks minder om.
 • Dit is een dag met een bijzonder tintje Je verdient bloemen en misschien wel een lintje .. Daarom deze bijzondere wens Voor een heel uniek mens Dat de vreugde en het geluk van deze dag … je voor altijd vergezellen mag …!

Verjaardagszinnen 25 jaar:

 • Gefeliciteerd met je verjaardag! Wij zien elkaar vanavond rond een uurtje 8. Wij hebben er zin in.
 • Hiep Hiep Hoera, Anthon is vandaag 25 jaar.
  Deze mooie dag laten wij natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan.
  Op je werk heb je slingers, thuis krijg je cadeaus en vanavond zijn we allemaal bij elkaar om het te vieren.
  Tot straks!

Zinnetjes 25 jaar:

 • Hieper de piep Zoals je ziet: We vergeten jouw verjaardag niet Voor onze jarige kapoen Een mooie kaart en een dikke zoen! Voorzichig! In deze kaart zit een briefje van honderd voor je verjaardag?.. hebben ze het er al uit gehaald?
 • Voor een jarige lieve meid Heel veel cadeautjes en gezelligheid Vandaag is alles mooi versierd Omdat jij je verjaardag viert
 • Nu je vijfentwintig is gegeven en al veel hebt gezien ga je verder met je leven Van harte….. op naar de tien maal tien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *