Nieuwe start teksten

Ieder van ons bereikt een punt waarop we onze huidige situatie beu zijn. In dergelijke situaties kan loslaten en opnieuw beginnen het beste voor je zijn. Wanneer je loslaat wat niet werkt of wat je eerder tegenhield, of wanneer je de angsten wegvaagt die het niet verdienen om je leven te beheersen, creëer je ruimte om een ​​meer gepassioneerd, betrokken en inspirerend persoon te worden. Maar hoe neem je een nieuwe start en steek je de vonk aan om gemotiveerd je leven een diepere betekenis te geven met betere ervaringen en veel meer vervulling dan je tot nu toe had? Nou, wanneer je het leven creëert dat je wilt, begin dan met het opruimen van de dingen die je niet meer dienen en breng orde in je omgeving. Bekijk hieronder meer over de nieuwe start teksten. Erg mooi voor op een kaartje bijvoorbeeld.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten en kaartjes


Zinnen

Door hieronder op één van de blauwe teksten te klikken kan je een overzicht terugvinden met mooie wensen, zinnen en teksten.

Direct naar de ZINNEN op Greetz >>
  • Een mooie tekst dat te maken heeft met een nieuwe start op een kaartje plaatsen
  • Een mooi cadeau geven aan iemand om veel succes tijdens de nieuwe start toe te wensen
Bekijk ALLE teksten en kaartjes bij Greetz >>

Omdat niemand van ons weet wat de toekomst inhoudt, kan het idee van een nieuw begin soms angstaanjagend zijn. Als je je echter concentreert op enkel dat wat positief en bemoedigend is, kan opnieuw beginnen een spannende tijd zijn. Laat onderstaande woorden je helpen om je wedergeboorte succesvol te maken.

Nieuwe start teksten

Nieuwe start teksten
(Bron: Greetz.nl)

Kracht voor het nieuwe hoofdstuk in je leven

  • Elk nieuw begin komt van het begin van een einde.
  • Niemand kan je herinneringen ooit van je afnemen. Elke dag is een nieuw begin. Maak dus van elke dag goede herinneringen.
  • Neem de eerste stap in vertrouwen. Je hoeft niet meteen de hele trap op te lopen. Neem gewoon de eerste stap en trede per trede!
  • Hoewel niemand terug in het verleden kan gaan om een gloednieuwe start te maken, kan iedereen vanaf nu beginnen en van het verleden een einde maken.
Liefdeskaart
(Bron: Greetz.nl)

Meer nieuwe start zinnen

  • Het is nooit te laat om te worden wie je wilt zijn. Ik hoop dat je een leven leeft waar je trots op bent en als je merkt dat je dat niet zo is, dan hoop ik dat je de kracht vindt om opnieuw te beginnen.
  • Er zijn twee fouten die je kunt maken op weg naar de waarheid: niet helemaal doorgaan tot het einde en gewoon niet beginnen aan je pad.
  • Falen is de mogelijkheid om met meer intelligentie opnieuw te beginnen.
Kaart liefde
(Bron: Greetz.nl)

Meer teksten:

Heb je een mooie nieuwe start tekst gevonden die je wilt delen met anderen? Vul dan hieronder het formulier in. Correcties, vragen en opmerkingen kunnen per e-mail toegezonden worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *