Zwangerschap teksten

Een nieuw leven op komst zorgt altijd voor momenten van vreugde en vertedering. Het is dan ook heel fijn om de toekomstige ouders te feliciteren en even in de bloemetjes te zetten voor hun nakende gezinsuitbreiding. Een gedichtje of een paar lieve zinnetjes op een mooi kaartje zijn blijvende prachtige herinneringen. Indien jouw inspiratie je in de steek laat of je niet veel tijd hebt om iets leuks te verzinnen kun je hier een aantal bruikbare, passende en originele zinnetjes vinden. Wat is er mooier dan aanstaande ouders te laten weten dat je blij bent met hun zwangerschap en dat je aan hen denkt.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten en kaartjes


Zinnen

Door hieronder op één van de blauwe teksten te klikken kan je een overzicht terugvinden met mooie wensen, zinnen en teksten.

Direct naar de ZINNEN op Greetz >>
Bekijk ALLE teksten en kaartjes bij Greetz >>

Zwangerschap teksten en tips

Je kunt jezelf onderscheiden van alle anderen en een zwanger paar feliciteren met een saai sms-berichtje met de gebruikelijke aardigheden. Durf gerust een stapje verder te gaan en schrijf de meest pakkende gelukswens die het paar ooit heeft ontvangen.

  • Ik breng een toast uit op de prachtige moeder in spe en aan haar knappe echtgenoot. Mogen ze gezegend zijn met een schattige baby die op hen beiden lijkt.
  • Terwijl je jullie stamboom laat groeien en als twee drie wordt. Terwijl je je afvraagt of je de beste ouders kunt worden die je ooit zou kunnen zijn, wens ik je vooral een gezonde en gelukkige zwangerschap toe.
  • Terwijl je dit goede nieuws deelt dat jullie kleintje onderweg is en wacht tot de grote dag, zal ik er zijn als je me nodig hebt. Veel gelukwensen met jullie zwangerschap
  • Al die jaren sloeg je hart voor één en nu klopt het voor twee. Gefeliciteerd met de zwangerschap en geniet er elke dag van.
  • De bitterzoete pijn die gepaard gaat met een zwangerschap kan de komende paar maanden een beetje lastig zijn, maar de vreugde om je baby in je armen te dragen zal een leven lang meegaan.
  • Een baby is een kunstwerk; het is een stukje van je geest, en een stukje van je hart. Gefeliciteerd met je zwangerschap!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *