Moederdag teksten

Op zoek naar mooie Moederdag teksten? Bekijk hier de mooiste teksten, spreuken en kaartjes voor Moederdag.
Er zijn een aantal momenten in het jaar dat het versturen van een kaartje echt een must is. Ook al leven wij in een digitaal tijdsperk, een handgeschreven kaartje zegt toch wel iets meer. Je laat zien dat je de moeite neemt om naar de winkel te gaan en een kaartje te kopen en thuis een handgeschreven tekst op het kaartje noteert. Je laat zien dat je er extra over hebt nagedacht en dat kan zelf alleen al heel veel betekenis hebben. Lees hieronder meer over mooie Moederdag teksten.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten en kaartjes


Zinnen

Door hieronder op één van de blauwe teksten te klikken kan je een overzicht terugvinden met mooie wensen, zinnen en teksten.

Direct naar de ZINNEN op Greetz >>
  • Voor de liefste mama een mooi kaartje maken kan je doen bij Greetz
  • Voor Moederdag een mooi cadeau kopen voor haar kan ook bij Greetz
Bekijk ALLE teksten en kaartjes bij Greetz >>

Mooie Moederdag teksten voor 2022

Moederdag teksten
(Bron: Greetz.nl)

Ook bij Moederdag hoort een kaartje. Je moeder moet altijd verwend worden en vooral op Moederdag mag ook zij extra in het zonnetje gezet worden. De meeste moeders cijferen zichzelf maar al te graag weg voor hun kinderen dus wees er zeker van dat jij op Moederdag alles uit de kast trekt om haar een onvergetelijke dag te bezorgen. En zo een onvergetelijke dag begint natuurlijk bij het versturen of het geven van een kaartje met jouw eigen persoonlijke tekst er op. Hier onder een aantal voorbeelden. Vergeet niet de teksten wat leuker aan te kleden door persoonlijke details toe te voegen zodat het echt betrekking heeft op jouw moeder, of de moeder aan wie je het kaartje wilt geven.

Moederdag kaart
(Bron: Greetz.nl)

Enkele Moederdag teksten

1. Lieve mama,
Vandaag is het Moederdag en wil ik jou graag extra in het zonnetje zetten. Jij bent een hele bijzondere vrouw en ik bewonder jouw kracht, jouw doorzettingsvermogen en de manier waarop jij in het leven staat. Ik kan mij geen andere of betere moeder wensen. Ik heb zo veel plezier gehad met en door jou en ik ben jou daar altijd dankbaar voor. Lieve mama, jij bent een topper. Ik hou heel veel van jou!

2. Allerliefste mama,
Vandaag is het Moederdag, maar stiekem is het toch elke dag Moederdag? In ieder geval voelt dat voor mij wel zo. Ik hoop dat ik je elke dag laat zien en voelen hoe blij ik ben dat juist jij mijn moeder bent. Je bent een hele lieve moeder, eentje die alles voor haar kinderen doet. Ik hoop echt dat je weet dat ik jouw bestaan vier. Niet alleen op moederdag, niet alleen op jouw verjaardag maar elke dag. Je bent een vrouw tegen wie ik op kijk, de allerliefste en meest dappere vrouw op aarde. Je bent een voorbeeld voor velen en zeker een voorbeeld voor mij. Lieve mama, fijne Moederdag. Ik hou van jou.

Enkele Moederdag spreuken (over moeders):

  • De beste mama’s herken je aan de liefste kinderen.
  • Een kind zonder moeder is een bloem zonder regen.
  • Al is een mama nog zo arm, toch dekt haar kleed de kinderen warm.
  • Moeders leren hun kinderen praten, kinderen leren hun moeder zwijgen.
  • Achter iedere succesvolle schoonzoon, staat een stomverbaasde schoonmoeder.

Meer teksten:

Zelf een mooie Moederdag tekst toevoegen, bijvoorbeeld een spreuk of zin? Dat kan hieronder. Heb je een vraag, wil je een correctie doorgeven of een opmerking plaatsen? Reageer dan hieronder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *