Leven teksten

Het leven vieren is eigenlijk iets wat iedereen elke dag zou moeten doen. Ook al is het nu en dan niet altijd even makkelijk en heb je soms de indruk dat het leven niet altijd eerlijk is. Maar als je even dieper nadenkt en om je heen kijkt zie je dat het leven toch de moeite waard is om geleefd te worden. Wil je anderen laten weten dat elke dag die we krijgen een fantastisch geschenk is maar weet je niet goed hoe het te verwoorden dan kun je hier vast je inspiratie halen in de onderstaande zinnetjes. Bekijk hieronder de leven teksten welke mooi zijn voor op een kaartje.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten en kaartjes


Zinnen

Door hieronder op één van de blauwe teksten te klikken kan je een overzicht terugvinden met mooie wensen, zinnen en teksten.

Direct naar de ZINNEN op Greetz >>
  • Teksten over het leven op een kaartje maken bij Greetz
  • Cadeau voor iemand kopen waar je echt van kan genieten
Bekijk ALLE teksten en kaartjes bij Greetz >>

Enkele teksten over het leven:

Leven teksten
(Bron: Greetz.nl)
  • Als je ervoor kiest om positief te zijn en een dankbare houding aanneemt, zal dat de rest van jouw leven bepalen in de toekomst.
  • Laat gisteren los want dat is voorbij. Laat vandaag een nieuw begin zijn en wees de beste versie van jezelf, dan zal je komen waar je ook maar wil.
  • Er zijn maar twee manieren om je leven te leven. De ene is alsof niets een wonder is. De andere is alsof alles een wonder is.
  • Het leven heeft je misschien niet gebracht waar je van plan was om te gaan, maar wellicht ben je gekomen waar je moest zijn.

Meer levensteksten / zinnen

  • Beëindig elke dag met het gevoel dat je er klaar mee bent. Je deed wat je kon en waarschijnlijk heb je blunders gemaakt. Vergeet ze zo snel als je kunt want morgen is een nieuwe dag.
  • Net als je denkt dat het niet erger kan worden, laat het leven je zien dat het wél kan. En net als je denkt dat het niet beter kan, ook.
  • Het is niet wat je hebt of wie je bent. Ook niet waar je bent of wat je doet waardoor je gelukkig of ongelukkig bent. Het is hoe je erover denkt.
Levensteksten
(Bron: Greetz.nl)

Meer teksten:

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen per e-mail toegezonden worden. Nuttig artikel? Delen stellen we erg op prijs. Heb je zelf een mooie levens tekst gevonden? Deel dit dan met anderen door hieronder het formulier in te vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *