Crematie teksten

Een crematie is voor veel mensen een tragische gebeurtenis. Het is namelijk het moment dat een naaste van degene is overleden en dat is natuurlijk zeer naar. Een diep rouwproces is doorgaans het gevolg. Plots word je als mens ineens geconfronteerd met de sterfelijkheid en de vergankelijkheid van het bestaan. Dit betekent dat het een droevige periode is en de komende periode ook droevig zal zijn. Het is namelijk niet zo gemakkelijk om even snel met een verlies om te gaan. Mocht je dan ook iemand kennen die een crematie heeft, dan is het van belang om degene een hart onder de riem te steken. Dit kun je doen door hem of haar een kaartje te sturen met een goede tekst die zeer hoopgevend is. Lees hieronder meer over de crematie teksten.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten en kaartjes


Zinnen

Door hieronder op één van de blauwe teksten te klikken kan je een overzicht terugvinden met mooie wensen, zinnen en teksten.

Direct naar de ZINNEN op Greetz >>
  • Bijzondere kaarten om sterkte te wensen bij Greetz
  • Tekst op het kaartje nodig om sterkte te wensen? Ga dan naar: Tekst.nl
Bekijk ALLE teksten en kaartjes bij Greetz >>

Meer condoleance teksten: https://www.greetz.nl/kaart-teksten/condoleanceteksten

Crematie teksten in een overzicht

Crematie teksten
(Bron: Greetz.nl)

Hoopvolle tekst

Veel mensen vinden het vaak lastig om een goede tekst te bedenken die ze op een kaartje kunnen zetten bij een crematie. Je wilt natuurlijk niet te grappig overkomen, maar ook weer niet al te dramatisch. Het is belangrijk om er een middenweg in te zoeken en dit kun je doen door een zeer hoopgevende tekst te schrijven. Dan weet je zeker dat die persoon er echt wat aan heeft. Je kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan een tekst als: “Sterkte met het grote verlies.

Maar alle hindernissen in het leven zullen weer worden opgelost!”. Of: “Sterkte. De tijd heelt echter alle wonden. Ooit zal het leven je weer toelachen”. Op die manier kun je treurnis met hoop combineren, en dat is de perfecte vorm die hierbij past

Voordeel van kaartje met persoonlijke crematie tekst

Het voordeel van een kaartje met een persoonlijke tekst, is dat degene die het ontvangt echt weet dat het uit het hart komt. Dat is natuurlijk een groot voordeel te noemen. Dit zorgt er namelijk voor dat ze weten dat je echt aan hun gedacht hebt. Het is bovendien ook niet zo standaard en je kunt een kaartje qua vormgeving zo maken als je zelf wil. Op die manier heb je altijd een unieke tekst in handen voor op een kaart.

Sterkte kaart
(Bron: Greetz.nl)

Kijk ook eens op de volgende pagina:

Heb je een vraag, wil je een correctie doorgeven of een opmerking plaatsen? Reageer dan hieronder. Nuttig artikel? Delen van de pagina stellen wij enorm op prijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *