Ziekte teksten

Wanneer je een boodschap schrijft om iemand beterschap te wensen, is het belangrijk dat je goed nadenkt over je woorden. Je woorden hebben de kracht om te helpen bij iemands herstel en een glimlach op hun gezicht te toveren. Door aandacht te besteden aan het positieve en naar de toekomst te kijken, zul je iemand een hart onder de riem steken, zodat deze zich snel beter mag voelen. Voordat je het blanco gedeelte van je wenskaart invult, zijn er drie dingen die je zou moeten overwegen: de persoon naar wie je schrijft, je relatie met hem of haar en de toestand waarin ze zich bevinden. Of je nu op zoek bent naar inspirerende citaten of iemand een beter gevoel wilt geven na een operatie, hieronder vind je mogelijk de woorden die je kunt neerpennen.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten en kaartjes


Zinnen

Door hieronder op één van de blauwe teksten te klikken kan je een overzicht terugvinden met mooie wensen, zinnen en teksten.

Direct naar de ZINNEN op Greetz >>
Bekijk ALLE teksten en kaartjes bij Greetz >>

Wat schrijven om iemand beterschap te wensen?

Ik weet dat je sterker en gezonder terug zult komen, niets kan je vastberadenheid en kracht tegenhouden.
Er is geen geluk in huis zonder jou, het huis verlangt naar je aanwezigheid.
Nu je ziek bent geworden, moet je weten dat je de meest sympathieke persoon in de buurt bent. Zelfs de bacteriën en virussen zijn gevallen voor je charmes. Ik wens je een spoedig herstel!
Ik heb gehoord dat je je in een onweersbui bevindt. Hopelijk mag het snel voor je opklaren. Beterschap!
Ik herinner me dat ik je vertelde dat ik er altijd voor je zal zijn! Maar dat betekende niet dat je ziek moest worden om bewijs van mijn woorden te krijgen! Word snel beter!
Als je niet snel beter wordt, injecteer ik je met veel pijnstillers. Aangezien ik niet geweldig ben in het geven van injecties, kun je dus maar beter snel beter worden en mijn injecties overslaan!
Het spijt me dat je dit moet doormaken. Je laat me zien hoe sterk en geweldig je bent.
Beterschapkaarten zijn zo humoristisch geworden dat als je niet ziek wordt, je de helft van het plezier mist. Geniet ervan en word snel beter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *