Kraambezoek teksten

De meeste moeders zullen het erover eens zijn dat bevallen van een baby het meest opwindende, maar tegelijkertijd het meest angstaanjagende avontuur is dat je in je leven kunt meemaken. Naarmate je de wereld nieuw leven inblaast, zul je met heel wat uitdagingen te maken krijgen, maar uiteindelijk is het allemaal de moeite waard. Van de eerste glimlach die een moeder van haar baby krijgt tot het moment dat ze hun ogen openen, de liefde voor een baby is eindeloos. Lees hieronder meer over de kraambezoek teksten.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten en kaartjes


Zinnen

Door hieronder op één van de blauwe teksten te klikken kan je een overzicht terugvinden met mooie wensen, zinnen en teksten.

Direct naar de ZINNEN op Greetz >>
 • Een mooie kraambezoek tekst voor op een geboortekaartje
 • Een kraamcadeau bestellen bij Greetz
Bekijk ALLE teksten en kaartjes bij Greetz >>

Dus, als je op zoek bent naar aanmoedigende woorden om een vriendin of zus voor te bereiden op de ervaringen die nog moeten komen en een kraambezoek wilt aanvullen met een paar krachtige woorden of als je speciale teksten nodig hebt om aan de uitnodigingen van je babyborrel toe te voegen, dan hebben wij wat je nodig hebt. Bekijk hieronder onze favoriete citaten.

Kraambezoek teksten en mooie zinnen

Kraambezoek teksten
(Bron: Greetz.nl)

Speciale woorden voor de nieuwe moeder

 • Geboorte is de meest diepgaande initiatie tot spiritualiteit die een vrouw kan hebben.
 • Je begrijpt het leven nooit volledig totdat het in je groeit.
 • Het hebben van kinderen – de verantwoordelijkheid om goede, vriendelijke, ethische, verantwoordelijke mensen op te voeden – is de grootste taak die iemand kan ondernemen.
 • Je wist niet dat de plek die een baby in je hart inneemt, leeg was.
 • De natuurlijke staat van het moederschap is onzelfzuchtigheid. Wanneer je een moeder wordt, ben je niet langer het centrum van je eigen universum. Je geeft die positie op aan je kinderen.
 • Het moederschap is een groot avontuur. Het is alsof je op reis gaat, maar niet precies weet waar je naartoe gaat of hoe je er geraakt.
 • De enige manier om het moederschap en de bevalling te beschrijven, is door het een wonder te noemen. Het is ongelofelijk hoe God vrouwen heeft gemaakt die zoveel kunnen verduren en kunnen. Wat een ongelooflijke zegen.
 • Het pure geluk van moeder worden, begint wanneer je zwangerschap in beweging komt en alles wat je voelt en hoort, je eraan doet herinneren dat je niet langer alleen bent.
 • Bij het krijgen van een baby, ontwikkel je nieuwe mogelijkheden in jezelf.
Geboortekaartje
(Bron: Greetz.nl)

Meer teksten:

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen per e-mail toegezonden worden. Nuttig artikel? Delen stellen wij erg op prijs. Heb je zelf een mooie kraambezoek tekst gevonden die je wilt delen met anderen, reageer dan hieronder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *