Sinterklaas teksten

Sinterklaas is misschien wel één van de leukste feesten en vieringen van Nederland. Het is een viering waarbij we allemaal samen komen. Jong en oud. En bij deze vieringen horen natuurlijk ook veel lekkers. Van marsepein tot pepernoten en van speculaas tot chocolade letters. In december mogen we hier allemaal van de sint en de pieten weer van genieten.

Naast al het lekkers waarvan we smullen horen er ook andere elementen bij het vieren van sinterklaas. Leuke kaartjes, gedichtjes en teksten voor bij de surprises mogen natuurlijk niet missen. Vind jij het ook moeilijk om leuke originele teksten te verzinnen? Dan helpen wij jou daar graag een handje bij. Gebruik deze teksten als inspiratie, neem ze over maar zorg dat je er ook altijd iets aan toevoegt zodat de tekst voor de ontvanger wel als heel persoonlijk aan voelt.

Vanuit het perspectief van de Sint en Piet
1. De Sint en Piet zaten te denken, wat ze jou dit jaar weer eens moesten schenken.
Een jaar vol verassingen en plezier, voor jou en je lievelingsdier.
Inderdaad, de sint en piet zijn ook jouw kat dit jaar niet vergeten.
We hebben ook iets leuks voor de kat gekocht in plaats van een blikje eten.
Het is een cadeau voor jullie allebei,
En wij zijn er zeker van, het maakt jullie allebei blij.

Namens jou:
2. Sinterklaas en de Pieten staan weer bijna voor de deur, of ja, liever gezegd, op ons dak om ons zo te voorzien van leuke cadeautjes en al dat lekkers. Ik ben blij dat wij samen dit feestelijke feest kunnen vieren en samen kunnen genieten van alle gezelligheid die er bij hoort. Sinterklaas is niet alleen voor kinderen een leuk feest, ik vier het ook graag samen met jou. Ik voel me dan weer even kind en ik ben blij dat wij dat samen kunnen delen.
Want ook al zijn wij nu XXXX (vul leeftijd in) ook wij mogen genieten van een heerlijke chocolade letter.
Fijne sinterklaas schat.

Geen reacties

Plaats een reactie