Wil je niet kwijt teksten

Het is belangrijk om jouw oprechte gevoelens te uitten. Wil je iemand echt niet kwijt en ben je bang dat je het verprutst hebt? Het is nooit te laat om een kaartje te sturen met een krachtige en waardevolle tekst. Kun jij wel wat inspiratie gebruiken voor het opmaken van een tekst voor iemand die je echt niet kwijt wilt? Lees dan gauw verder voor inspiratie. Veel plezier met het uitzoeken van een mooie tekst.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten en kaartjes


Zinnen

Door hieronder op één van de blauwe teksten te klikken kan je een overzicht terugvinden met mooie wensen, zinnen en teksten.

Direct naar de ZINNEN op Greetz >>
Bekijk ALLE teksten en kaartjes bij Greetz >>

Wil je niet kwijt teksten, zinnen en spreuken

Ik wil je niet kwijt
Het is goed om niet om de feiten heen te draaien. Heb je ruzie met een goede vriendin of leven jij en jouw partner de laatste tijd langs elkaar heen? Schrijf dan precies waar het op staat. Je vindt de vriendschap of relatie te waardevol en je wilt de ander gewoon niet kwijt. Deze woorden kunnen veel voor de ander betekenen.

Ik kan niet zonder je

Wil je niet kwijt teksten
(Bron: Greetz.nl)

Wil je een dierbaar persoon niet kwijtraken uit jouw leven? Schrijf dan een mooie kaart waarin je uit dat je niet zonder de ander wilt leven. Dit kan als volgt: “Ik kan niet zonder jou en bovenal wil niet zonder jou in mijn leven.”.

Verontschuldiging
De reden dat jij en een een vriend, familielid of relatie uit het oog aan het verliezen bent, kan natuurlijk komen voor een vervelend voorval. Wellicht een uitspraak of actie dat de ander niet kon waarderen. Een goede manier om jouw vriendschap/relatie niet te verliezen, is door in een verontschuldiging aan te bieden in de kaart. Het is vaak een stuk eenvoudiger om dit te schrijven, dan uit te spreken.

Tijd voor een bakkie?
Heb je het gevoel dat je een vriendschap aan het verliezen bent? Dan is het goed om juist tijd en energie erin te steken om te voorkomen dat je een goede vriend(in) verliest. Een kaartje kan al veel betekenen. Wat nog beter is, is een kaartje met een uitnodiging om weer eens samen af te spreken. Nodig hem of haar uit om samen ‘een bakkie’ te doen.

Enkele voorbeelden voor de kerst en de liefde:

Andere teksten:

Een kaartje kan veel betekenen voor het standhouden van een vriendschap of relatie. Wil je een dierbaar persoon uit jouw leven niet kwijt? Stuur hem of haar dan een kaartje met persoonlijke tekst.

Vragen, correcties en opmerkingen kunnen per e-mail doorgestuurd worden naar info@zinnen.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *