Overlijden teksten

Soms presenteert het leven ons een paar trieste momenten, zoals het overlijden van onze geliefden. Het is ons allemaal duidelijk dat we ooit zullen sterven, maar toch rouwen we om iedereen die ons voor altijd verlaat. Dit verlies is vaak erg pijnlijk. Het is dan ook niet altijd even gemakkelijk om troostrijke woorden te vinden voor je vrienden of voor naasten die net een dierbare hebben verloren. Omgaan met deze grote pijn van verlies is niet gemakkelijk voor hen. Misschien wil je een oprechte boodschap of een condoleancekaart sturen om hen wat troost te bieden? Hier zijn enkele boodschappen die je kunt sturen, zodat je je rouwende vriend een hart onder de riem kunt steken. Laat hem weten dat je bij hem of haar bent tijdens dit droevige moment en dat dit altijd zo zal blijven.

Overlijden teksten en sterkte wensen.

Sterke woorden voor een overleden dierbare

Ons oprecht medeleven voor het overlijden van je moeder/ zus/ broer/ vader/ man of vrouw! Niemand kan zijn/ haar plaats vervangen, maar God kan je hart troosten! Moge zijn/ haar ziel in vrede rusten. Mijn grootste sympathie voor jou en je familie!
Elke moeder leert haar kind altijd sterk te zijn, omdat ze weet dat ze op een dag zal moeten gaan. Vandaag is die dag. Dus, wees sterk en volg elk woord dat je moeder je heeft geleerd! Je hebt mijn diepste sympathie.
In deze moeilijke tijd heeft je familie je nodig. Wees sterk en weet dat je omringd bent door goede vrienden. Vind rust in hun knuffels en ondersteuning.
“persoon X” was een opmerkelijke en verbazingwekkende persoon. Ik heb geluk dat ik de kans heb gekregen om hem/ haar te leren kennen. We zullen hem/ haar hard missen.
Het was een groot genoegen om zo lang met je moeder/ vader/ man/ vrouw samen te werken. Ik kan nog steeds niet geloven dat hij/ zij van ons is heengegaan. Moge God al hun fouten vergeven en hun reis comfortabel en vredig maken.
Je hebt jarenlang gedeeld met deze geweldige persoon. Ik kan weinig doen om je pijn te verminderen, maar weet dat ik er voor je ben als je me nodig hebt.

Geen reacties

Plaats een reactie