Het spijt me teksten

Spijt betuigen is niet voor iedereen makkelijk. Je stelt je kwetsbaar op en je geeft toe dat je, ook al was het misschien niet bewust, een fout gemaakt hebt of iemand hebt pijn gedaan. Of het nu gaat om vriendschap, liefde of werk, een klein tekstje kan zoveel goed maken.
Om dan, bij de gevoelens van schaamte en berouw, ook nog een gepaste tekst te verzinnen is vaak moeilijk. Maar ook al voel je je er ongemakkelijk bij, eens je sorry gezegd hebt maakt die schaamte en berouw plaats voor trots en vrede in jezelf. Weet je niet goed hoe je ‘het spijt me’ op een gepaste manier met de juiste woorden moet zeggen kun je in onderstaande zinnetjes vast wel een geschikte tekst vinden. Bekijk hieronder enkele het spijt me teksten.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten en kaartjes


Zinnen

Door hieronder op één van de blauwe teksten te klikken kan je een overzicht terugvinden met mooie wensen, zinnen en teksten.

Direct naar de ZINNEN op Greetz >>
  • Teksten dat te maken heeft met spijt voor op een kaartje bij Greetz
  • Cadeau voor iemand kopen om het spijt me te zeggen
Bekijk ALLE teksten en kaartjes bij Greetz >>

Het spijt me teksten op een rij

Het spijt me teksten
(Bron: Greetz.nl)
  • Ik wil dat je weet dat ik van je hou en de verantwoordelijkheid neem voor de woorden die ik heb gezegd. Ik beloof dat ik aan het volgende keer eerst ga nadenken voor ik iets zeg.
  • Ik wil me verontschuldigen omdat onze relatie mij meer waard is dan mijn ego. Het spijt me echt heel erg dat ik je pijn deed.
  • Ik weet niet goed wat te zeggen, maar ik wil me verontschuldigen omdat ik zo een eikel ben. Ik hoop dat je uiteindelijk verder kunt kijken dan deze fout en het me kunt vergeven.
  • Ik voel me de slechtste persoon van de hele wereld. Het spijt me echt en wil dat je weet dat je dat niet verdient.
  • Als ik kon, zou ik alle dingen terugnemen die ik zei om je pijn te doen. Maar aangezien ik het niet kan, kun je het me a.u.b. vergeven. Ik wil je echt niet kwijt.
  • Ik vind het geweldig dat je me probeert te helpen om een beter mens te worden en het spijt me wat ik deed. Ik heb je nodig in mijn leven. Jij bent mijn alles.

Sorry kaartje met een hoop tekst?

Sorry kaart
(Bron: Greetz.nl)

Meer teksten:

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen per e-mail toegezonden worden. Nuttig artikel? Delen stellen we erg op prijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *