Succes wensen

In elke ommekeer van ons leven kunnen we allemaal een portie motivatie gebruiken om ons doel te bereiken en als mens te slagen. Als we besluiten om een doel te bereiken of iets te veranderen in ons leven, dan is het gemakkelijker om succes te behalen als we ondersteuning krijgen van onze dierbaren, vrienden en collega’s. Wanneer iemand een uitdaging aangaat, of het nu om een jobinterview, een nieuwe zaak beginnen, het behalen van een rijbewijs of de aankoop van een nieuw huis gaat, willen we hem of haar uiteraard succes wensen. In vele gevallen zoeken we naar een unieke manier, zodat onze boodschap blijft nazinderen bij de persoon voor wie het bedoeld is. Maar misschien vind je niet altijd de juiste woorden? Lees hieronder verder voor wat inspiratie!

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten en kaartjes


Zinnen

Door hieronder op één van de blauwe teksten te klikken kan je een overzicht terugvinden met mooie wensen, zinnen en teksten.

Direct naar de ZINNEN op Greetz >>
Bekijk ALLE teksten en kaartjes bij Greetz >>

Motiverende wensen voor succes

Succes is als een staart van een hond. Als de hond zijn staart wil vangen, zal hij eeuwig blijven ronddraaien. Maar als hij zijn eigen stijl loopt, zal zijn staart volgen. Leef je eigen regels om succesvol te slagen!
Mogelijkheden komen elke dag aan je deur kloppen en succes komt vooral naar diegenen die bereid zijn om hard te werken en volharden.
Vlieg mee in het vliegtuig van ambitie om op de luchthaven van succes te landen. Ook al is het geluk van jou, deze wens is van mij. Laat de zon altijd in je toekomst schijnen. Succes!
Je zult verschillende obstakels en hindernissen tegenkomen op je weg naar succes. Maar sta sterk tot het laatste moment, want dat is de definitie van succes!
Als je ooit twijfelt aan jezelf, vind dan de zeven geheimen van succes in je huis. Je dak zegt: “Zet je doelen hoog!”. Je ventilator zegt: “Blijf cool!”. Je klok zegt: “Elke minuut is kostbaar!”. Je spiegel zegt: “Denk na voor je handelt!”. Je ramen zeggen: “Zie de wereld!” Je kalender zegt: “Wees up-to-date!”. En je voordeur zegt: “Duw hard om je doelen te bereiken!”.
Succesvolle mensen zijn dromers die hun hele leven lang de schoonheid van de toekomst zoeken om het te realiseren.

Iemand succes wensen bij het doen van een examen of voor een andere gelegenheid? Of juist iemand bedanken en succes wensen? Stuur dan bijvoorbeeld een kaartje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *