Ernstig ziek teksten

Als je ernstig ziek bent, is het krijgen van een kaartje een opbeurend moment op de dag. Dankzij de teksten van het kaartje voel je meer krachtig door het feit dat die ander aan jou gedacht heeft. De vorm van de sterkte wensen bij een ernstige ziekte kunnen variëren. Als iemand een ernstige ziekte heeft, zijn teksten als “hou vol” en “kop op” vaak niet gepast. In dat geval kun je de zieke sterkte wensen in de zware tijd. Als het niet mogelijk is om zelf langs te gaan, kun je bij het versturen van een kaartje een cadeau of een mooie bos bloemen meesturen. Het kan lastig zijn om te bedenken wat voor tekst er op de kaart past. Wij geven enkele voorbeelden van zinnen die je kunt gebruiken. Je kunt de teksten ook aanpassen met een persoonlijk stukje. Dit maakt de kaart net iets mooier voor je zieke vriend, familie of collega. Bekijk hieronder enkele ernstig ziek teksten om sterkte te wensen.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten en kaartjes


Zinnen

Door hieronder op één van de blauwe teksten te klikken kan je een overzicht terugvinden met mooie wensen, zinnen en teksten.

Direct naar de ZINNEN op Greetz >>
  • Teksten voor op een kaartje om sterkte te wensen via Greetz
  • Cadeaus om sterkte te wensen
Bekijk ALLE teksten en kaartjes bij Greetz >>

Ernstig ziek teksten om sterkte te wensen

Ernstig ziek teksten
(Bron: Greetz.nl)

Sterkte wensen / teksten aan ernstig zieke

  • Ik ben zeer geschrokken van dit heftige nieuws. Weet dat ik met je meeleef.
  • Woorden schieten op dit ogenblik te kort. We vinden het verschrikkelijk om te horen dat je kanker hebt. We hopen op een spoedig herstel en wensen je hierbij alle kracht die noodzakelijk is.
  • Wat een verschrikkelijk nieuws. Ik vind het zeer moeilijk om onder woorden te brengen, maar wil je graag veel sterkte toewensen voor de komende tijd. Als ik iets voor je kan doen, laat het me dan weten. Mijn deur staat altijd open.
  • Heel veel sterkte gewenst de aankomende tijd. Wat een droevig bericht dat de ziekte niet te genezen is. Woorden schieten hierbij te kort. Zoveel ideeën en plannen, en dan gebeurt dit. Ik hoop dat je de overgebleven tijd op een zo mooi mogelijke manier kunt besteden en rust kan vinden in dit verdrietige lot.
  • Waarom krijgen mensen kanker? Het leven kan zo oneerlijk zijn. Vanaf onze plek willen we je veel sterkte wensen in het gevecht tegen deze verschrikkelijke ziekte. Mochten we iets voor je kunnen betekenen, laat het ons dan weten.
Sterkte kaart
(Bron: Greetz.nl)

Meer teksten:

Heb je een vraag, wil je iets toevoegen aan deze pagina of een correctie doorvoeren? Reageer dan hieronder. Nuttig artikel? Delen stellen we enorm op prijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *