Niet opgeven teksten

Opgeven? Ben je mal! Hoe zwaar het ook is, hoe moeilijk het lijkt, je moet nooit opgeven! Ging het vandaag niet goed? gisteren een teleurstelling ervaren? Morgen nieuwe kansen!!
We moeten ons terdege realiseren, dat elke tegenslag ons dichter bij de oplossing brengt!
Soms ziet de mens zich gesteld voor een onmogelijke beproeving, hij wordt op een onvoorstelbare manier getest en er komt een moment waarop de innerlijke stem zegt: “Jongen, geef het op! Je hebt je best gedaan! Wat kan er nog meer van je worden verwacht??” Op dat moment, wanneer de handdoek bijna de ring in wordt gegooid en hij al in de lucht wappert om vastberaden die virtuele ring in te vallen, juist op dat moment komt er die counter, die tegenkracht die gewoonweg zegt: “Nee! We zijn nog niet verslagen! We gaan er nog voor! Zolang er nog lucht door mijn longen raast, zolang er nog bloed door mijn aderen stroomt, ga ik niet ten onder!!!”

Om de moed en het enthousiasme een tikje op weg te helpen en te vergroten hebben we hier enkele motivatie-zinnen voor je samengesteld die je in momenten van onrust tot je kan nemen om zo de juiste balans weer te vinden. Hier zijn ze, succes ermee!

Zin 1: Hoe moeilijk het ook is, ik laat me niet kisten!

Zin 2: Al zie ik zwart voor mijn ogen, ik weet ik waard ben, ik ken mijn eigen kracht!

Zin 3: Opgeven is makkelijk, volhouden is de kunst!

Zin 4: Wanneer ik arriveer aan de andere kant van de rivier, kan ik me geluk niet op!

Zin 5: Er is licht aan het einde van de tunnel

Zin 6: Wie herinnert zicht de opgevers in de geschiedenis? Alleen de doorzetters maken het!

Zin 7: Tegen alle verwachtingen in, zal ik laten zien wat ik kan!

Geen reacties

Plaats een reactie