Grappig teksten

Wat zou een wereld zonder humor zijn? Een grauwe, grijze plek zonder een sprankeltje hoop. Humor is zeer belangrijk en maakt het bestaan een stuk leuker. Door alles wat minder serieus te nemen, ga je namelijk relativeren en de dingen allemaal wat lichtvoetig bekijken. Dit is niet alleen goed voor je humeur, maar ook nog eens voor je gemoedstoestand in het algemeen. Daarom is het van belang om vaak humor te bezigen. Niet alleen door er naar te kijken, maar ook door zelf humor toe te passen. Bijvoorbeeld je vrienden een leuk kaartje sturen. Een humoristische tekst kan bij veel gelegenheden passen. Het is de ideale manier om je naaste eens even goed te laten lachen en dat is natuurlijk een groot voordeel te noemen. Je kunt hem of bijvoorbeeld een humoristisch kaartje sturen tijdens een verjaardag of andere gelegenheid.

Grappige tekst op een kaartje.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten en kaartjes


Zinnen

Door hieronder op één van de blauwe teksten te klikken kan je een overzicht terugvinden met mooie wensen, zinnen en teksten.

Direct naar de ZINNEN op Greetz >>
  • Bijzonder grappige teksten voor op een kaartje zijn te gek
  • Grappig cadeautje kopen?
Bekijk ALLE teksten en kaartjes bij Greetz >>
Grappige kaart
(Bron: Greetz.nl)

Humoristische teksten.

Iedereen heeft natuurlijk een andere smaak van humor. Wat voor tekst humoristisch is, is dus ook geheel afhankelijk van je eigen voorkeur. Als je van droge humor houdt kun je bijvoorbeeld een flauwe mop of een raadsel op de tekst zetten. Hou je van absurdistische humor, dan kun je er iets heel raars of absurds op zetten. En als je bijvoorbeeld een inside joke hebt met degene waar je het kaartje naartoe stuurt, is iets erop schrijven wat daaraan gekoppeld is een goede optie. De mogelijkheden zijn dus in principe eindeloos, wat betreft het schrijven van je humoristische tekst. Het belangrijkste is dat degene die het leest erom kan lachen. En of dat nou harde humor is of zeer droge humor, is dan niet zo relevant.

Kaartje grappig met een tekst
(Bron: Greetz.nl)

Humor op kaartje.

Het voordeel van een humoristische tekst op een kaartje is de persoonlijkheid die ervan af straalt. Je laat er namelijk mee blijken dat je echt aan die persoon hebt gedacht, en er moeite aan hebt besteed om een zo goed mogelijke tekst erop te zetten. Dat is wat iedereen zal waarderen en je zult er dan ook snel pluspunten mee verdienen. En dat is natuurlijk altijd een groot voordeel te noemen.

Grappige teksten
(Bron: Greetz.nl)

Meer teksten:

Vragen, opmerkingen en correcties kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je het een nuttig artikel? Delen stellen we erg op prijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *