Kerst teksten

Kerst, de tijd van het jaar om samen te zijn met familie, cadeautjes te geven en kerstkaarten te versturen. En wat is er nu leuker dan een cadeau of kaart met een leuke tekst? Zou je graag wat tips ontvangen over een goede tekst? Wij staan voor je klaar.

Leuke zinnen en gedichten voor de kerst

Wanneer je kerstkaarten wilt versturen, dan moet je er vroeg bij zijn. Je moet ervoor zorgen dat je de kaarten op tijd op de bus doet, je wilt immers niet dat ze te laat op bestemming aankomen. Ook wil je goed nadenken over wat voor kaarten je wilt versturen. Wil je gewone kaarten kopen en er een tekst opschrijven? Of kies je voor de “personal touch” en maak je de kaarten zelf? Op internet kun je veel diy’s vinden, als je zelf aan de knutsel gaat. Er zijn ook veel sites waar je kaarten zelf kunt ontwerpen, als je minder creatief bent.

Ook voor een leuk cadeau kun je een goede zin of tekst gebruiken. Denk maar eens aan een speciale kersttrui met een persoonlijke tekst, of een mok met een bijzondere zin.
Om je op weg te helpen met leuke teksten en zinnen voor kerst, hebben we een aantal suggesties voor je. We hopen dat je fijne dagen hebt.

De kerstklokken klingelen
En wij zingen luidkeels
Kerstliederen, samenhang
Dicht en warm bij elkaar
We zijn dankbaar
Voor deze mooie kerst.
Met de kerstdagen
Zijn we allemaal losgelagen
We hebben het gezellig en zijn tevree
We genieten van kaarsen, van elkaar
En van het kerstdiner.
Oh dennennaald, oh dennennaald, waarom heb ik zoveel voor je betaald.
Ho, ho, ho, zeggen we hier alleen maar voor de show.
Alles wat ik voor kerst wil, is enkel jou..

Geen reacties

Plaats een reactie