Nieuwjaarswensen

Voor veel mensen is het nieuwe jaar een periode van een nieuwe start. Een gemiddeld mens maakt namelijk veel mee in zijn gemiddelde bestaan. Dit kunnen positieve dingen zijn, maar natuurlijk ook negatieve dingen. Wat het ook is: als er een nieuw jaar is, kan het altijd leuk zijn om iemand met dat nieuwe jaar te feliciteren. Wellicht gaat er dat jaar wel wat leuks voor hem of haar gebeuren. Of hij of zij heeft dat jaar goede voornemens gemaakt en je wilt hem of haar een hart onder de riem steken. Een leuk kaartje met een leuke nieuwsjaarwens erop, is dan geen slecht idee om te gaan schrijven. Je weet dan zeker dat je pluspunten bij degene scoort en wellicht zorgt dit ervoor dat dankzij de karma jij ook een geweldig nieuw jaar tegemoet gaat. Bekijk hieronder enkele nieuwjaarswensen, leuk voor op een kaart.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten en kaartjes


Zinnen

Door hieronder op één van de blauwe teksten te klikken kan je een overzicht terugvinden met mooie wensen, zinnen en teksten.

Direct naar de ZINNEN op Greetz >>
 • Een nieuwjaarskaart of een kerstkaart maken
 • Vele voorbeelden van teksten
Bekijk ALLE teksten en kaartjes bij Greetz >>
Nieuwjaarswensen
(Bron: Greetz.nl)

Tekst nieuwsjaarwensen voor op een kaart

Natuurlijk is het leuk en aardig om iemand nieuwsjaarwensen te sturen, maar wat voor soort tekst past daar bij? Vragen vele mensen zich af. Dit is natuurlijk ook een logische vraag, want het kan lastig zijn om er achter te komen wat nu precies een goede tekst is voor een nieuw jaar. Bij een verjaardag en dergelijke weten mensen vaak wel wat voor tekst erop moet, maar bij nieuwjaarswensen kan dat lastig zijn. Het advies is om dit niet te ingewikkeld te maken.

Een goede nieuwjaarswens kan namelijk al zijn: “Succes in dit nieuwe jaar. Dat al je voornemens dit jaar mogen uitkomen.” Of: “Het leven is al mooi, maar dit jaar ga je echt een spektakel tegemoet.” Op die manier laat je zien dat je iemand waardeert. En dit doe je ook nog eens op een ludieke manier.

Kaart nieuwjaar
(Bron: Greetz.nl)

Meer nieuwjaarsteksten / spreuken:

 • We wensen jullie erg genegen
  Zoveel geluk en zegen
  Als er zijn druppels in de regen
  Een gelukkig en gezond 2024!
 • Gelukkig nieuwjaar allemaal
 • We hebben zoveel meegemaakt het afgelopen jaar, maar een jaar extra met jou aan mijn zij? Daartegen heb ik geen bezwaar!
 • Ik wens je het allerbeste voor het nieuwe jaar, samen slaan we ons er wel door!
 • Hele fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar in 2024
 • Geniet van de mooie tijd die komen gaat in het nieuwe jaar.
 • Gelukkig 2024 toegewenst voor iedereen!
 • Wie bekrompen is van visie kan niet ruim zijn van hart.
 • Dutch – Vrolijk Kerstfeest en een Gelukkig Nieuwjaar!
 • Alweer een nieuw jaar
  Valt het mee of wordt het zwaar?
  Een vrolijk en gelukkig jaar
  Zonder zorgen weliswaar
  Dat wensen we elkaar
  Het wordt een nieuw begin
  We vliegen er weer eens in
  Met nieuwe moed
  Met geluk en voorspoed
  Gezond en vrolijk
  Zien we 2024 tegemoet!
Beste wensen kaart
(Bron: Greetz.nl)

Voordelen van persoonlijke nieuwjaarswens

Een hand geven met nieuwjaar is natuurlijk zeer standaard, maar daar hebben weinig mensen wat aan. Het is namelijk maar tijdelijk en het is niets wat je gemakkelijk kunt meenemen. Bij een nieuwjaarswens is dit echter wel het geval, zo ook bij zakelijke nieuwjaarswensen. Dit zorgt er namelijk voor dat je een goede herinnering hebt.

Meer teksten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *