Gebroken hart teksten

Geen enkel verdriet gaat zo diep als de pijn die je voelt wanneer iemand jouw hart brak. Het is een overweldigende emotie die je intens raakt en het voelt zelfs aan alsof je lichamelijk aan stukken gereten wordt. Op zulke momenten kun je elke betuiging van steun en begrip gebruiken. Helen doet het niet want daar zal de tijd voor moeten zorgen maar je krijgt de boodschap mee dat je er niet alleen voor staat en dat is toch wel heel belangrijk. Daarom is het altijd fijn dat wanneer je iemand kent met een gebroken hart, je die persoon ook laat weten dat je om hem of haar geeft. Bekijk hieronder enkele gebroken hart teksten die je bijvoorbeeld op een kaartje kunt maken.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten en kaartjes


Zinnen

Door hieronder op één van de blauwe teksten te klikken kan je een overzicht terugvinden met mooie wensen, zinnen en teksten.

Direct naar de ZINNEN op Greetz >>
  • Een tekst dat te maken heeft met een gebroken hart op een kaartje bij Greetz maken, dat je hem of haar mist
  • Een mooi cadeau voor jezelf kopen dat kan ook bij Greetz
Bekijk ALLE teksten en kaartjes bij Greetz >>

Misschien is het genoeg om er gewoon te zijn en te luisteren naar het pijnlijke verhaal. Echter, wanneer je daarbij een troostend tekstje meegeeft waarin je duidelijk laat merken dat niet alle hoop moet opgegeven worden is de kans groot dat dit een blijvende positieve herinnering wordt uit een donkere periode. Misschien kunnen onderstaande zinnetjes je helpen om er toch een mooi momentje van te maken.

Gebroken hart teksten en zinnen

Gebroken hart teksten
(Bron: Greetz.nl)
  • Verdriet vliegt weg op de vleugels van de tijd, de tijd die je nodig hebt om er weer bovenop te komen.
  • Vergeet nooit dat je waarde hebt. Je bent tijd waard, energie waard, aanbidding waard. Je zult zien, deze pijn gaat voorbij en zal plaats maken voor een plekje in de zon.
  • Huil niet wanneer de zon weg is, want door je tranen kun je de sterren niet zien.
  • Een gebroken hart is de groeipijn die nodig is, zodat je met heel je hart kunt liefhebben als de juiste persoon langskomt.
  • Nu kun je het nog niet zien maar soms is een gebroken hart nodig om ons wakker te schudden en ons te helpen zien dat we zoveel meer waard zijn dan waar we altijd genoegen mee namen.
  • Het is jammer hoe vaak een hart gebroken moet worden voordat de jaren het wijs kunnen maken
Gebroken hart kaart maken
(Bron: Greetz.nl)

Meer teksten:

Wil je een mooie tekst toevoegen, een correctie doorgeven of een opmerking plaatsen? Reageer dan hieronder. Nuttig artikel? Delen stellen we enorm op prijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *