Lieve zinnetjes voor haar

Wat is het toch fantastisch om je liefde voor je partner in woord en geschrift uit te drukken. Wat zal ze heerlijk verrast zijn als ze de zinnen die zo volgen voor haar neus krijgt. De emotie barst los, eerst beheerst maar na een aantal momenten zul je zien dat de zinnen langzaam doorsijpelen tot haar innerlijke ziel en ze onveranderbaar geraakt wordt door de echte onvervalste romantiek.

Blijvend resultaat
Je moet weten dat deze kaartjes met hun inhoud nog jarenlang hun werk doen. Het gevoel dat wordt losgemaakt, heeft een eeuwig en blijvend effect. Telkens als er zich donkere wolken dreigen te vormen boven de breekbare relatie, zal het naar boven halen van deze op het eerste gezicht onschuldige zinnetjes wonderen verrichten. De herinnering naar het prille stadium van de liefdesband zorgt voor een vernieuwing die een eventuele barst in de connectie als sneeuw voor de zon doet verdwijnen. Laten we niet langer wachten, maar direct overgaan naar het bekijken van enkele treffende voorbeelden die ongetwijfeld het hart van je vrouw sneller doen kloppen.

Zin 1: Schat, als ik jou denk versmelt mijn hart van verlangen om bij je te zijn

Zin 2: Liefde, mijn leven is waardeloos zonder jou in mijn gedachten

Zin 3: Schattebout, Niemand kan concurreren met oogverblindende schoonheid

Zin 4: Allerliefste, als ik aan je denk, kent m’n geluk geen einde

Zin 5: Mijn ogen zijn op jouw gericht en mijn gedachten gevuld met jou onevenaarbare glans

Zin 6: Mijn concentratie is totaal verdwenen sinds jij in mijn leven bent

Zin 7: Hoe meer ik besef wat jij voor me betekent, hoe beter mijn leven wordt

Zin 8: De uren op mijn werk zonder jou zijn bijna niet vol te houden

Zin 9: In mijn stoutste dromen had ik nooit kunnen denken iemand als jij te mogen ontmoeten

Zin 10: Alles heeft grenzen, behalve mijn verlangen bij je te zijn

Geen reacties

Plaats een reactie