Lieve zinnetjes voor hem

Lieve hij
Fantastisch is het leven met een partner, heerlijk gewoon, het genot en het plezier zijn eindeloos. Geweldig zijn die ontelbare momenten waarin je je liefde en waardering kunt tonen voor je allerliefste man. Zo op z’n tijd is het belangrijk de relatie nieuw leven in te blazen door af en toe een woord van genegenheid te uiten. Sommige stellen leven een bestaan van emotionele stilte en beleven die dagelijkse sleur zo tot en met dat ze het gevaar lopen op elkaar te zijn uitgekeken, maar de wijze echtparen onder ons weten maar al te goed dat de doofmakende stilte gendoemd is te eindigen in een uitbarsting van wanhoop en misere. De sprankeling verdwijnt en de verwijdering kondigt zich aan. Daarom alleen al is het o zo belangrijk zoals gezegd hier en daar het hart te openen en onze gevoelens bloot te leggen.

Maar we moeten niet gedompeld raken in de negatieve spiraal van het onheil. Laten we onze blik naar boven richten en genieten van de fijne sfeer binnen de relatie en die nog meer versterken door onze geliefde betere helft te overstelpen met mooie en intieme woorden.

Hieronder volgen dan ook enkele zinnen die als inspiratie kunnen dienen om dit bovengenoemde doel te realiseren:

zin 1. O schat, mijn gedachten gaan uit naar jou en mijn hart is vervuld van je liefde.

zin 2. Zolang ik leef en bloed door mjin aderen stroomt heb ik mijn geluk aan jou te danken.

zin 3. Lieveling, wat heb je me rijk gemaakt, ik kan gewoonweg niet zonder je!

zin 4. Sinds ik jou ken, is alles rozegeur en maneschijn, het is leven is zo mooi!

zin 5. Je bent er gewoon een uit duizenden, uniek en volmaakt!

zin 6. Schattebout, je bent het beste wat me ooit is overkomen en ik kan mijn geluk niet op!

Geen reacties

Plaats een reactie