Papa teksten

Kaartjes schrijven doen we vaak bij bijzondere vieringen en momenten. Denk hierbij aan kerstdagen, sinterklaas, verjaardagen, Vaderdag en moederdag. Maar je mag ook gerust zomaar een kaartje schrijven voor iemand die je bijzonder vindt of iemand die je een hart onder de riem wilt steken. Er zijn een aantal personen die je eigenlijk altijd wat extra aandacht mag geven en wat extra liefde mag tonen en dat zijn je ouders. Bekijk hieronder de papa teksten.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten en kaartjes


Zinnen

Door hieronder op één van de blauwe teksten te klikken kan je een overzicht terugvinden met mooie wensen, zinnen en teksten.

Direct naar de ZINNEN op Greetz >>
 • Bij Greetz kan je prachtige kaartjes vinden die leuk zijn om te voorzien van een tekst of foto
Bekijk ALLE teksten en kaartjes bij Greetz >>

Papa teksten in een overzicht

Papa teksten
(Bron: Greetz.nl)

Zonder de mama en de papa zal jij hier niet zijn en dit mag ook zeker vaker dan één keer per jaar genoemd en gevierd worden.
Vandaag focussen we ons extra op de papa, zoek jij nog naar mooie teksten om hem in het zonnetje te zetten? Lees dan snel verder!

 1. Lieve papa,
  Ik wilde je even vertellen hoeveel ik van jou hou. Ik ben heel blij dat jij mijn papa bent. Jij hebt mij geholpen de persoon te worden die ik graag wilde zijn. Jij hebt mij altijd laten zien dat het niet uitmaakt waar je vandaan komt, als je je maar hard genoeg in zet en hard werkt, kun je het ook maken. Ik waardeer enorm de persoon die je bent. Voor mij ben je altijd een grote inspiratie geweest.
  Dankjewel,
  Liefs,
  XXX
 2. Allerliefste papa,
  Ik wilde dit kaartje schrijven, zomaar. Ik vind dat jij elke dag gevierd mag worden. En daarom wilde ik jou dit kaartje geven. Je bent een bijzondere man en een fantastische vader. Jij hebt mij altijd laten zien hoe je een goed mens moet zijn. Je geeft altijd aan anderen zonder er iets voor terug te verwachten. Je pure hart straalt zo mooi dat ik altijd mijn zorgen vergeet wanneer jij bij mij in de buurt ben. Door de moeilijke tijden waar ik heen ben gegaan, besef ik alleen maar meer hoe blij ik mag zijn met jou in mijn leven. Dankjewel dat jij mijn papa bent en dankjewel dat jij er altijd voor mij/ons bent geweest.
  Ik hou van jou.
 3. Lieve papa,
  Je bent altijd een vrolijke vent geweest. Blij en positief sta jij in het leven. Ik ben heel blij dat ik jou als vader heb. Een bron van energie en iemand die er altijd is voor zijn gezin. Papa, je bent een topper!
Vaderdag kaart
(Bron: Greetz.nl)

Bekijk de leukste Vaderdag teksten op: Tekstkaartje.nl

Meer teksten:

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen per e-mail toegezonden worden naar info@zinnen.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *