Franse teksten

Frans wordt door veel mensen gezien als een prachtige taal. Dit is dan ook logisch, want de taal Frans is ook zeer mooi. Als je iemand kent die Frans is, of iets met Frankrijk heeft, dan kan het altijd aan te raden zijn om hem of haar een mooie kaart te sturen. Bijvoorbeeld wanneer iemand jarig is en in Frankrijk woont. Iedereen vindt het leuk om een prachtig kaartje op een verjaardag te krijgen. Het is namelijk een zeer mooie toevoeging bij een ander cadeau dat je eventueel gaat geven. Maar ook over het algemeen is het een prachtig cadeau waar je iemand zeer blij mee kan maken. Veel menen vragen zich echter af wat ze op een kaart moeten zetten. Bekijk hieronder enkele Franse teksten.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten en kaartjes


Zinnen

Door hieronder op één van de blauwe teksten te klikken kan je een overzicht terugvinden met mooie wensen, zinnen en teksten.

Direct naar de ZINNEN op Greetz >>
  • Een mooie Franse tekst op een kaartje
  • Cadeaus voor iemand die Frans is
Bekijk ALLE teksten en kaartjes bij Greetz >>

Franse teksten

Franse teksten
(Bron: Greetz.nl)

Dat is natuurlijk een goede vraag, maar het beste is om er iets heel leuks op te zetten. Bijvoorbeeld: “Gefeliciteerd, Fransoos. Op nog veel mooie jaren.” Of: “Gefeliciteerd met je verjaardag. Dat je nog een mooie tijd tegemoet mag gaan met je familie.” Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om iets in het Frans te schrijven, de mogelijkheden zijn in principe eindeloos. Het gaat erom dat het kaartje een grote waarde geeft en als je dat voor elkaar krijgt, dan is het natuurlijk altijd een voordeel te noemen.

Kaart Frans
(Bron: Greetz.nl)

Een kaartje maakt een cadeau namelijk extra persoonlijk. Tegenwoordig is het namelijk de tendens om zeer veel onpersoonlijke dingen te geven, en dat is natuurlijk niet altijd een voordeel. Dat zijn namelijk cadeau’s die zeer veel mensen krijgen. Maar met een mooi kaartje geef je een echte, oprechte persoonlijke tint aan een cadeau en daar kun je dan natuurlijk veel punten mee scoren. Als je een dergelijk kaartje voorziet van een prachtige kleur, weet je dan ook zeker dat men tevreden zal zijn met het cadeau. Je hebt de keuze uit mooie kleuren, maar ook uit prachtige teksten. Op die manier kun de kleuren van de kaarten mooi combineren met de teksten. Wat is er nou mooier dan dat?

Meer teksten:

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *