Italiaanse teksten

Italiaans is een prachtig taal waar je veel plezier uit kunt halen. Veel mensen vinden het leuk om andere talen te gaan leren. Vaak gaan die mensen bijvoorbeeld naar het land zelf toe. Want het is namelijk gebleken dat het een stuk makkelijker is om een ander taal te leren als je naar het land zelf toe gaat. Op die manier kom je namelijk in contact met de lokale bevolking aldaar en ben je min of meer genoodzaakt om die taal te gaan leren. Dat is ook de reden dat mensen zeer snel een taal leren als ze naar een ander land gaan. Wanneer je iemand kent die een ander taal leert, bijvoorbeeld Italiaans, is het misschien leuk om hem of haar een kaartje sturen. Daarmee kun je blijk geven van hoeveel respect je voor die persoon hebt. Bekijk hieronder enkele mooie Italiaanse teksten.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten en kaartjes


Zinnen

Door hieronder op één van de blauwe teksten te klikken kan je een overzicht terugvinden met mooie wensen, zinnen en teksten.

Direct naar de ZINNEN op Greetz >>
  • Een bijzondere Italiaanse tekst voor op een kaartje maken
  • Cadeau aan iemand geven die Italiaans is of misschien wel een mooi Italiaans product cadeau doen?
Bekijk ALLE teksten en kaartjes bij Greetz >>

Italiaanse teksten voor op een kaartje

Italiaanse teksten
Bron: Greetz.nl)

Op zo’n kaartje moet dan natuurlijk ook een leuke tekst staan, waarbij het duidelijk naar voren komt dat diegene het kaartje zeer waardeert. Een goede manier om dat te doen, is door bijvoorbeeld een tekst erop te zetten als: “Gefeliciteerd met het leren van de taal. Je wordt er steeds beter in!” Of: “Wat prachtig dat je de taal spreekt. Je hebt nu een echte talenknobbel!” Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om iets in het Italiaans te schrijven. De mogelijkheden wat betreft de kaartjes zijn eindeloos en je kunt dus ook heel veel met het concept spelen. Dat maakt het dan ook een mooi cadeau om te geven.

Kaartje met een Italiaans gedicht?

Het kaartje kun je voorzien van eigen kleuren. Je kunt zo bijvoorbeeld het kaartje voorzien van typische Italiaanse kleuren, waardoor je echt een eigen tint aan het cadeau kan geven. Dat is natuurlijk een groot voordeel, want op die manier kun je een kaartje zeer persoonlijk maken en daardoor toon je blijk van je waardering. Hoe meer je aandacht aan een cadeau hebt besteed, hoe meer dit over het algemeen gewaardeerd wordt. Een groot voordeel natuurlijk!

Meer teksten:

Heb je een vraag, wil je een opmerking toevoegen of een correctie doorgeven? Reageer dan hieronder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *