Moeilijke tijd teksten

Wanneer iemand door een moeilijke tijd gaat wil je deze persoon graag steunen. Soms is het niet alleen moeilijk voor de persoon die door deze tijd gaat maar kan het ook moeilijk voor jou zijn omdat je niet goed weet wat te zeggen. Het vinden van woorden in situaties waarin we zelf niet verkeren kan soms knap lastig zijn. Dat begrijpen wij heel goed en daarom hebben wij een aantal voorbeeld teksten uitgeschreven die je kan overnemen op jouw kaartje. Of wellicht kun je er inspiratie op doen. Bekijk hieronder de moeilijke tijd teksten om sterkte te wensen.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten en kaartjes


Zinnen

Door hieronder op één van de blauwe teksten te klikken kan je een overzicht terugvinden met mooie wensen, zinnen en teksten.

Direct naar de ZINNEN op Greetz >>
  • Iemand sterkte wensen met een kaartje kan via Greetz
  • Cadeau aan iemand geven om sterkte te wensen met daarbij een beterschapskaartje of een sterkte kaart
Bekijk ALLE teksten en kaartjes bij Greetz >>

Enkele moeilijke tijd teksten om sterkte te wensen

Moeilijke tijd teksten
(Bron: Greetz.nl)

Vergeet niet altijd de teksten wat te personaliseren zodat het volledig aansluit op de vriend of vriendin aan wie het kaartje gericht is.

  1. Het leven is iets moois maar tegelijkertijd zo iets moeilijks. Ging het leven maar enkel over rozen zonder dat we met de doorns te maken hadden. Helaas is dit niet het geval en zullen we ook wat doorns tegenkomen. Vergeet niet dat ook jij de kracht hebt om deze doorns weg te knippen zodat je straks weer kunt genieten van de heerlijke geur van de rozen. Het is nu misschien even moeilijk maar alles komt zeker weer goed.
  2. Het leven kan soms heel moeilijk zijn. Het begin lijkt ver te zoeken en er komt zo veel op je af dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Ik vind het heel vervelend dat je nu door een moeilijke tijd gaat maar vergeet niet dat ik er altijd zal zijn om je te steunen. Je staat niet alleen in dit proces en je moet weten dat je altijd op mij kunt bouwen. Samen staan we sterk en samen zullen we dit overwinnen. Deel je angsten en gedachten met mij en je zult zien dat we het samen zullen overwinnen.
  3. Men zegt soms wel eens dat we moeilijke tijden nodig hebben om de mooiere tijden beter te waarderen. Ik vraag me soms wel eens af of dat ook zo is. We zullen er maar op één manier achter kunnen komen. Momenteel verkeer jij in een moeilijke tijd en ik wil je hier graag in ondersteunen en je helpen waar ik kan zodat wij straks samen weer van de mooiere tijden kunnen genieten. Terugkijkend op nu zullen we genieten en samen proosten op hoe mooi het leven uiteindelijk toch weer is geworden.
Moeilijke tijd teksten
(Bron: Greetz.nl)
Sterkte wensen kaart
(Bron: Greetz.nl)
Sterkte teksten kaart
(Greetz.nl)

Meer teksten:

Heb je zelf een moeilijke tijd tekst bedacht of gevonden? Deel dit dan met anderen door hieronder te reageren. Correcties? Stuur ons dan een e-mail naar info@zinnen.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *